Ons bedrijf

Louloúdi staat voor individualistische, comfortabele en onderscheidende ontwerpen met een vleugje urban & minimalisme en een hoog comfort gehalte. Louloúdi personaliseert op verzoek de ontwerpen zodat u uw eigen unieke stijl creëert.

Wij geloven in een langzame vervaardiging  ('slow manufacturing'). Niet aan de lopende band, maar met de hand gemaakt, geen duizenden kilometers hiervandaan, maar in eigen atelier. Want er is niets beters dat wij voor onze en andere kinderen kunnen doen voor het behouden van hun toekomst. Louloudi is geen label dat trends achterna loopt en aan massaproductie doet, maar geloven in 'minder is meer' en duurzame kwaliteit. Al onze unieke ontwerpen zijn vervaardigd met hoogkwalitatieve stoffen en zijn ontworpen volgens een 'room to grow' principe.

Wij werken voor het overgrote deel met gecertificeerd biologisch katoen. Dit betekent dat deze katoen is vervaardigd en verwerkt conform methodes die eerlijk zijn voor onze planeet en zijn bewoners.

Louloúdi is verkrijgbaar in de maten; baby 62 t/m 80, kind 92 t/m 140, dames: S - M - L.

Over ons

Wij werken voor het overgrote deel met gecertificeerd biologisch katoen. Dit betekent dat deze katoen is vervaardigd en verwerkt conform methodes die eerlijk zijn voor onze planeet en zijn bewoners. Daarnaast is onze collectie geproduceerd in Europa volgens een milieuvriendelijke productie - die goede arbeidsomstandigheden waarborgt en kinderhandenvrij produceert.

Louloudi

Contact

  • 0182 796 514
  • info@louloudi.nl

Facebook